بارسلونا در هفته ششم لالیگا با نمایشی هجومی و پرگل، ریسینگ سانتاندر را ۷ بر ۲ شکست داد و با ششمین پیروزی متوالی، شروع بدون شکست خود در فصل جدید را ادامه داد. رافینیا با هتتریک ستاره اصلی این مسابقه بود و با ۹ گل به صدر جدول گلزنان لالیگا رسید.
بارسلونا چهارشنبه شب در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ برابر ریسینگ سانتاندر قرار گرفت و از همان دقایق ابتدایی کنترل بازی را در اختیار گرفت. ژائو کانسلو در دقیقه هشتم با شوتی قدرتمند گل نخست را به ثمر رساند و رافینیا نیز در ادامه نیمه اول دو بار برای بارسا گلزنی کرد. گل به خودی آسیر ویلیابره نیز باعث شد بارسلونا نیمه نخست را با برتری ۴ بر یک به پایان برساند.
ریسینگ در نیمه دوم تلاش کرد اختلاف را کاهش دهد و یاسیر زابیری یکی از گلهای این تیم را به ثمر رساند، اما بارسلونا خیلی زود واکنش نشان داد. رافینیا در دقیقه ۶۷ سومین گل خود را وارد دروازه ریسینگ کرد تا هتتریک خود را کامل کند. گابریل ژسوس و لامین یامال نیز در ادامه برای بارسلونا گل زدند تا بازی با نتیجه ۷ بر ۲ به پایان برسد.
رافینیا با این سه گل، شمار گلهای خود در لالیگا را به ۹ رساند و در صدر جدول گلزنان قرار گرفت. بارسلونا نیز با کسب ششمین برد متوالی، ۱۸ امتیازی شد و در صدر جدول لالیگا باقی ماند. این تیم در شش مسابقه ابتدایی لیگ ۲۸ گل به ثمر رسانده و تنها شش گل دریافت کرده است.
این پیروزی همچنین ادامه روند گلزنی چشمگیر بارسلونا در آغاز فصل ۲۰۲۶-۲۰۲۷ است. تیم هانسی فلیک در این شش مسابقه به میانگین بیش از چهار گل در هر بازی رسیده و از نظر هجومی یکی از بهترین شروعهای تاریخ اخیر خود را ثبت کرده است.