تیم پومسه سه نفره زنان ایران قهرمان جهان شد:
پخش سرود شاهنشاهی هنگام مراسم توزیع مدالهای بانوان

1641-64

به گزارش مهر، یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان پومسه با حضور ۱۲۷۴ پومسه رو از ۵۴ کشور در ورزشگاه «تیان مو» چین تایپه به مدت ۴ روز برگزار شد .
کاروان کشور با کسب ۳ مدال طلا، یک نقره و ۷ برنز در مجموع زنان و مردان موفق شد عنوان چهارمی آوردگاه جهانی را به نام خود ثبت کند. در پایان رقابت‌های تیمی رده سنی ۳۱ تا ۴۰ سال گروه زنان، تیم پومسه سه نفره ایران با ترکیب آتوسا فرهمند، سیده معصومه حسینی و سونا رزاقی بر سکوی قهرمانی ایستاد، کره‌جنوبی نایب قهرمان شد و تیم‌های فرانسه و فنلاند مشترکا سکوی سومی را بدست آوردند. فاطمه اسدپور سرمربیگری تیم زنان را برعهده دارد و مهسا مردانی نیز مربی می‌باشد.
به گزارش خبرآنلاین؛ بعد از قهرمانی تیم پومسه بانوان کشور در این مسابقات، هنگامی که اعضای تیم روی سکو منتظر پخش سرود بودند، مسئولان مسابقات در اقدامی عجیب سرود شاهنشاهی را پخش کردند که این مسئله باعث تعجب ملی‌پوشان و اعضای تیم ملی شده بود.

انتقاد رئیس‌دادگستر‌ی‌تهران از‌حضور‌زنان در ورزشگاه ها

1641-65

ایرنا نوشت: رئیس کل دادگستری استان تهران با گلایه از آنچه آن را «طرح برخی موضوعات فرعی» توسط مسئولان کشور خواند گفت: «امروز موضوع ورود بانوان به ورزشگاه مسأله مهم یا مشکلی از مشکلات مردم نیست که رئیس جمهوری یا وزیر به آن بپردازند».
روحانی رئیس شورای عالی اجتماعی کشور، تقویت «جنبه روانی» جامعه و «افزایش امید و نشاط» را برطرف‌کننده و پیشگیری‌کننده آسیب‌های اجتماعی دانسته و گفته بود که «بطور مثال چه ایرادی دارد که بخشی از استادیوم ورزشی که هیچ منافاتی با قانون و شرع و مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ندارد، به بانوان اختصاص یابد.»
غلامحسین اسماعیلی افزود: اگر امروز گوشه ای از ورزشگاه را به بانوان اختصاص داده ایم که مبادا فدراسیون فوتبال تعلیق نشود فردا می گویند زن و مرد باید در کنار هم فوتبال تماشا کنند؛ حتما بعدا اظهار می دارند که زنان بدون حجاب باید در استادیوم حضور یابند. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دستگاه قضا در برخورد با مفاسد اقتصادی با قاطعیت وارد شده و با مجازات متخلفان نظام پولی و اقتصادی رضایت مردم را جلب می کند اظهارداشت: موضوع مفاسد اقتصادی و اخلال در نظام پولی و اقتصادی آسیب های فراوانی را به دنبال داشته و ورود مقتدرانه دستگاه قضا باعث شده آرامش و امید بار دیگر به کشور بازگردد.
مکارم شیرازی نیز اظهار داشت: «صحنه‌هایی در ورزشگاه‌ها دیده می‌شود که رسوایی به بار داشت. کنترل این شرایط به این راحتی نیست و شما نمی‌توانید این فضا را کنترل کنید.»

بیانیه فدراسیون علیه عملکرد رئیس خودش؛
حمله فدراسیون فوتبال به کارشناسِ بی‌بی‌سی که ده ها عکس با مهدی‌تاج دارد!

1641-66

به گزارش تابناک؛ فدراسیون فوتبال ایران، در بیانیه ای ضمن دروغگو خواندن یک فرد ایرانی خارج نشین فعال در حوزه فوتبال کشورهای عربی، اتهام جنجالی که وی متوجه دستیار کی روش در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی کرده است را تکذیب کرد و به دفاع از کادر فنی کی روش مقابل اتهام خوشحالی آنها از ناکامی پرسپولیس پرداخت.
ماجرا از این قرار است که طبق گزارش بی بی سی فارسی، مهرداد مسعودی مشاور رسانه‌ای فیفا و از اعضای هیات برگزار کننده جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که مهمان فینال لیگ قهرمانان آسیا بود، گفته است پس از سوت پایان بازی و ناکامی پرسپولیس، الکساندر لوپس مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی فوتبال ایران برای ابراز شادمانی مشت‌هایش را گره کرد. مسعودی نیز از لوپس پرسیده چرا وقتی در استخدام ایران است، برای شکست نماینده ایران شادمانی می‌کند.
روزنامه خبر ورزشی نوشت: «فدراسیون فوتبال ایران قصد دارد در نامه‌ای به فیفا و فدراسیون قطر از آنها بخواهد تا همکارشان مستنداتش درباره این اتفاق را ارائه دهد. چطور در استادیوم فقط یک نفر این حادثه را دیده و شاهد دیگری وجود ندارد؟» فارغ از درست یا نادرست بودن ادعای فدراسیون فوتبال و وارد ساختن اتهام دروغگویی به این کارشناس، در بخشی از این نامه برای حمله به شخصیت مهرداد مسعودی وی را «کارشناس بی بی سی فارسی» خطاب کرده اند. این فرد البته مدت هاست درباره مسائل فوتبال با بخش فارسی این بنگاه خبرپراکنی انگلیسی همکاری داشته و بارها از طریق این شبکه ماهواره ای درباره مسائل فوتبال کشور به اعلام نظر و تحلیل پرداخته و این موضوع سوژه جدیدی نیست که فدراسیون فوتبال بسان یک اهرم از آن استفاده کرده تا این افشاگری اخیر او را هدفمند و با قصد و منظور قبلی برای تخریب تیم ملی ایران نشان دهد.
اما نکته مهم اینجاست که مسعودی طی یکی دو سال اخیر و در دوره ریاست مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، بارها در کنار او دیده شده و رئیس فدراسیون فوتبال ایران بدون توجه به سبقه همکاری این فرد با شبکه بی بی سی، با وی در یک قاب دیده شده که عکس ها هرگز اتفاقی و تصادفی نیست! تاج در بازدید از امکانات مجتمع فوق مدرن اسپایر قطر در دهها عکس کنار این فرد دیده شده است، در حالی که می توانست حضور او را با فدراسیون میزبان در میان گذاشته و از شیوخ قطری بخواهد یک راهنمای فارسی زبان دیگر به او معرفی کنند تا حرف و حدیثی متولد نشود.
با این حال، مهدی تاج نه تنها نارضایتی و عدم خشنودی اش بابت همراهی این «کارشناس بی بی سی» را اعلام نکرد که در اقدامی عجیب، در مراسم استقبال از جیانی اینفانتینو در فرودگاه مهرآباد تهران، همین یک هفته پیش مسعودی را نیز با خود برد! اگر تاج این چهره را غیرموجه می دانست، چه توجیهی برای این همراهی وجود داشته است؟ آیا تاج آن موقع از رابطه کاری مسعودی با بی بی سی بی خبر بوده؟ اگر باور کنیم که مهدی تاج بی خبر بوده، آیا هیچ فرد دیگری در فدراسیون نبوده که به جناب رئیس این موضوع را گوشزد کند؟
مسعودی تا امروز میلیون ها تومان از همکاری با تیم ملی ایران و فدراسیون کشور سود برده و کسب درآمد کرده است. او در برگزاری برخی برنامه های برون مرزی و برقراری برخی ارتباط های مهم نقش کلیدی داشته و بسیار بعید است به رقم منفعت مالی از تیم ملی، چنین موضوع حساسیت برانگیزی را به دروغ مطرح کرده و از تخیلات خودش ساخته باشد.
عکس های متعددی به وضوح نشان می دهد این کارشناس فوتبال خارج نشین ایرانی که از قضا شایعه شده به خاطر نفوذش احتمالا مسئولیت دپارتمان رسانه ای جام جهانی 2022 قطر را نیز بر عهده خواهد داشت، رابطه حسنه ای با مهدی تاج دارد و بدون اینکه نقشی در فدراسیون فوتبال ایران یا ای اف سی داشته باشد، پای پله هواپیمای اختصاصی رئیس فیفا در تهران دیده می شود و در قلب تصویر آغوش کشیدن اینفانتینو توسط تاج لبخند می زند.
به نظر می رسد، حالا که پایگاه رسمی اطلاع رسانی فدراسیون برای سرپوش گذاشتن روی حرکت زشت دستیار آماتور کی روش، تکذیب کرده، این قسمت را ناشیانه عمل کرده و ناخودآگاه انگشت اتهام را سوی رئیس خود نشانه رفته است.
البته جالب است بدانید، یکی دیگر از کارشناسان پرکار فوتبالی در بی بی سی که به مراتب بیشتر و طولانی تر از مسعودی روی آنتن این شبکه متعلق به دولت بریتانیا حضور یافته است، اکنون در مدت کوتاهی پس از بازگشت به ایران در لیگ برتر به جایگاه سرمربیگری در تیم بزرگ تراکتورسازی رسیده و همین فدراسیون آقای تاج برای او کارت مربیگری صادر کرده است.
محمد تقوی، سرمربی فعلی تراکتورسازی که طی هفته های اخیر پس از جدایی توشاک، هدایت تراکتوری های پرستاره را بر عهده گرفته و نتایج خوبی هم کسب کرده است، سال ها کارشناس بی بی سی بود و بارها روی آنتن این شبکه رفته است. پس اگر همکاری با این تلویزیون خارجی از نگاه فدراسیون جرم یا حداقل خطا محسوب می شود، باید فکری به حال محمد تقوی کرد، نه اینکه با علم به زندگی او در انگلیس، منتظر بمانیم و بعدها اگر کاری را از او قبول نداشتیم، انگ بیگانه پرستی و وطن فروشی به او چسبانده و از کشور برانیم. ادامه این تناقض برای فدراسیون فوتبال خوب نیست.

فینال سبب خیر شد؛
بزرگترین اتفاقی که پرسپولیس رقم زد: رخت نو بر تن «آزادی»

1641-67

حضور تیم فوتبال پرسپولیس در فینال هفدهمین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نه تنها برای این باشگاه عواید مادی و معنوی زیادی داشت، بلکه برای ورزشگاه آزادی هم فواید زیادی داشت.
به گزارش مهر، ورزشگاه آزادی (با نام ‘آریامهر’ در زمان افتتاح) از اوایل دهه ۵۰ در دل مجموعه ای ورزشی احداث شد و هر چند در همان سال میزبان دیدار تیم های پرسپولیس و کرزیرو برزیل بود و در سالهای بعد هم مسابقاتی را میزبانی کرد، اما رسما برای بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران بازگشایی شد. این ورزشگاه که براساس اعلام های غیررسمی جزو ۲۰ ورزشگاه بزرگ دنیا به حساب می آید اما از نظر استانداردهای روز فوتبال دنیا جزو ۱۰۰ ورزشگاه اول هم نیست. در طول سالهای گذشته مسابقات و رویدادهای مهمی در این ورزشگاه برگزار شده است اما تغییری در ساختار آن صورت نگرفته است. صعود پرسپولیس به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا باعث شد با فشارها و اصرارهای کنفدراسیون فوتبال آسیا و پس از ۴۴ سال این ورزشگاه به طور اساسی بازسازی شود و کمی به استانداردهای روز دنیا نزدیک شود.
البته در سالهای اخیربازسازی هایی در برخی سکوهای این ورزشگاه انجام شده بود و طبقات صندلی گذاری هم شده بود اما اتفاقی که به مناسبت فینال لیگ قهرمانان آسیا رخ داد «رختی نو» بر تن آزادی بود که هر چند در زمانی کوتاه صورت گرفت اما باید برای بهتر شدن ورزشگاه ادامه داشته باشد. این اقدامات به خاطر ایرادات کنفدراسیون فوتبال آسیا در دستور قرار گرفت. رسیدگی به وضعیت سیستم صوتی ورزشگاه، سیستم صوتی متصل به اسکوربورد، بهسازی تونل ورودی ورزشکاران، بهسازی اتاق کار عکاسان، بهسازی محوطه اطراف زمین چمن (نصب چمن مصنوعی در برخی از بخشها)، بهسازی سکوی تماشاگران و نرده‌کشی بین زون‌ها، آماده‌سازی درمانگاه و اتاق کنترل دوپینگ و تأمین امکانات پزشکی، ایجاد دبیرخانه AFC، بهسازی اتاق مربوط به نشست خبری، بهسازی جایگاه وی‌آی‌پی، بهسازی اتاق داوران و ناظران، مکانیزه‌ کردن سیستم بلیت‌فروشی و استفاده از گیت‌های ورودی برای کنترل دقیق تماشاگران مهمترین ایراداتی بود که مسئولان AFCخواستار رسیدگی به آنها در ورزشگاه آزادی شده بودند.
حالا بخش های مختلف این ورزشگاه تا حدودی به استانداردهای ورزشگاه های روز دنیا نزدیک شده و می توان یک مسابقه را طبق استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار کرد هر چند هنوز نقایص زیادی در این ورزشگاه باقی مانده که مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا هم به آن اشاره کرده اند. از جمله آنها می توان به نداشتن شماره روی صندلی ها اشاره کرد که یک نقص بزرگ به حساب می آید.
امید است مسئولان ورزش هم یاد بگیرند خودشان نسبت به بازسازی و به روز رسانی ورزشگاه ها اقدام کنند قبل از اینکه یک نهاد بین المللی آنها را تحت فشار بگذارد.