بزن بزن به سبک دختران فوتبالیست!
به گزارش ایسنا، هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان حواشی زیادی را به همراه داشت. سوژه اصلی بازی در آن بود که برای اولین بار چشمها را به کتک کاری بانوان فوتبالیست نیز روشن کرد. تیمهای ذوب آهن اصفهان و شهرداری سیرجان جمعه شب برابر هم به میدان رفتند. این دیدار با شکست دو بر صفر نماینده اصفهان به پایان رسید اما درگیریهای به وجود آمده در این بازی یکی از بازیکنان ذوب آهن را راهی بیمارستان کرد.
تصاویری از درگیریهای بازیکنان سیرجان و ذوب آهن منتشر شد که در آن بازیکنان دو تیم با هم درگیر شده و بازی را به خشونت کشیدند اما یکی از عجیبترین تصاویر عکس بازیکنی است که در حال مشت زدن به سر بازیکن اصفهان است. خشونت در این بازی به حدی بوده که دو بازیکن سیرجان کارت قرمز دریافت کردهاند و از بازی اخراج شدهاند. به گفته خراسانی، سرپرست تیم ذوب آهن درگیریها از نیمه دوم بازی آغاز شده و به حدی بالا رفته که یکی از بازیکنان این تیم راهی بیمارستان شده و تا ساعتی از بامداد تحت درمان قرار داشته است.
بیان محمودی سرمربی ذوب آهن نیز در صفحه شخصیاش در اینستاگرام به این حواشی واکنش نشان داد و اشتباهات داوری را عامل شکست تیمش دانست. او به وقت کشیهای تیم حریف اشاره کرده که به همین دلیل داور ۱۵ دقیقه برای بازی وقت اضافه گرفته است. محمودی گفته که مربی حریف به گلر تیم ذوب آهن نیز فحاشی کرده است.
بروز چنین رفتارهای خشونت آمیزی در فوتبال بانوان آغار فصل جدیدی در حاشیههای فوتبال زنان است که قطعاً جز دوری و دلزدگی از ورزش را در پی نخواهد داشت.
جلال طالبی سرمربی ایران در جام جهانی 98 فرانسه، درباره حاشیههای زیاد فوتبال در ایران گفت: به هر صورت فوتبال ما بیشتر از این که رشد کند، مسائل حاشیهای پیدا کرده و ما را از هدفمان دور کرده است. فحش، خشونت، درگیری و حواشی مختلف فوتبال آسیا فقط در ایران وجود دارد
طالبی گفت: همه ما اشتباه میکنیم. اجازه دهیم داور هم بعد از کلاس چند بار اشتباه کند. دختران ما همدیگر را میزنند. خشونت در فوتبال رخنه کرده است. داور هم مثل من و شما گرفتار است. او هم اشتباه میکند. باید سعی کنیم آرام باشیم. کجای دنیا دختران همدیگر را میزنند؟ میگویند بازیکن دیرتر به زمین رفته و ریختند همدیگر را زدهاند. این چه فوتبالی است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در لیگهای خارجی، حتی کشورهای حوزه خلیج فارس چنین مسائلی دیده نمیشود، گفت: اگر حاشیهای باشد، خبرش را میخوانید. اگر خبری باشد، به سرعت در ایران هم منتشر میشود. در فوتبال کشورهای عربی دعوا و اختلاف و فحش زن و بچه وجود ندارد. تا کی میخواهیم با این شرایط ادامه دهیم؟ با این وضع هیچ چیز نمیشویم! تیم ملی امید هم به المپیک نمیرود. فقط مخارج میلیاردی به جا میماند. مربیان و بازیکنان پول میگیرند، ولی به کجا رسیدند؟ این پولها کجا هزینه شده است؟
ناکامی تکواندو در منچستر و بهانههایی که کارساز نیست
در حالی که تیم ملی تکواندوی ایران با نمایشی ضعیف در جایگاه دوازدهمی جهان جای گرفته، به نظر میرسد مسئولان فدراسیون بجای قبول نقاط ضعف بیشتر بدنبال برجستهکردن بحثهای غیر فنی در این باره هستند.
به گزارش ایسنا، تیمهای ملی تکواندو ایران در پایان رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۱۹ با نمایشی دور از انتظار در مجموع با کسب ۲ مدال نقره مهلا مومنزاده و سروش احمدی و تک مدال برنز آرمین هادیپور در جایگاهی بهتر از دوازدهمی جهان جای نگرفت تا ضعیفترین نتیجه تکواندوی ایران در ۲۲ سال اخیر بدست بیاید؛ در جایی که تنها سه تکواندوکار از جمع ۱۲ نفر اعزامی موفق شدند روی سکو بروند. انگلیس میزبان این رقابتها در کمال تعجب ویزای میرهاشم حسینی و عرفان ناظمی دو ملیپوش تکواندوی ایران را برای حضور در این رقابتها صادر نکرد و ویزای برخی دیگر از ملیپوشان مثل آرمین هادیپور را نیز در دقیقه نود صادر کرد که همین امر باعث شد وی با دیر رسیدن به محل برگزاری رقابتها، در صبح روز مسابقات وزنکشی کند.
در قابلیتهای فنی سرمربیان تیمهای ملی فریبرز عسکری و مهرو کمرانی و زحماتی که آنها و ملیپوشان برای کسب موفقیت در این رویداد متحمل شدند، شکی نیست اما بهتر است مسئولان ارشد فدراسیون به جای تاکید بیش از اندازه بر بحث اقدام سفارت انگلیس، نسبت به برطرف کردن نقاط ضعف و برنامهریزی بهتر اقدام کنند چرا که با توجه به عدم نتیجهگیری اکثریت تیم در این رقابتها که سهم بسزایی در رنکینگ تکواندوکاران داشت، کار بسیار سختی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ و موفقیت در این رویداد پیش رو هست.
کسب مدالهای طلا، نقره و برنز در رقابتهای جهانی به ترتیب ۱۲۰، ۷۲ و ۴۳ امتیاز در پی داشت و میتوانست نقش تعیینکنندهای در راه کسب سهمیه برای نفرات تیم ملی باشد اما این فرصت در بیشتر اوزان براحتی از دست رفت و فدراسیون باید برای رویدادهای پیش رو با برنامه ریزی بهتر و دقیقتری وارد عمل شود.
محمد باقری معتمد دارنده نشان نقره المپیک با اشاره به نزول چند پله ای تیم ملی تکواندو ایران در جهان گفت: با رویه ای که در این رشته وجود دارد کسب سهمیه المپیک در خطر است و مسئولان باید هوشیار باشند. وی با بیان مطلب فوق به مهر گفت: بعد از المپیک ۲۰۱۶ ریو تکواندو ایران به لحاظ فنی و مدیریتی به مشکل برخورد کرد. از همان سال در دو دوره رقابتهای جهانی تیم ایران پله به پله سقوط کرد. مربیان متعددی آزمایش شدند ولی کار درست نشد، شک نکنید که مشکل تکواندو مدیریتی است.
عیار یک تیم ورزشی در مسابقات جهانی و المپیک سنجیده میشود. وقتی تکواندو ایران نه در المپیک کاری توانست انجام دهد و نه در مسابقات جهانی، حتماً یک جای کار ایراد دارد. معتقدم تمام این مسائل به مدیریت فدراسیون برمی گردد که بعد از ۲۰ سال ریاست، چیزی برای ارائه به تکواندو ایران ندارد. قهرمان سال ۲۰۱۱ جهان افزود: ایستادن در رتبه دوازدهم برای تکواندو ایران یک فاجعه است! امیدوارم مسئولان ورزش کشور در فاصله یک سال تا المپیک صدای بلند این زنگ خطر را شنیده باشند. تمام اعتبار و اتفاقات خوب سالهای گذشته را برباد دادند. در هر دوره یک بهانه میآورند. در المپیک پشت مدال کیمیا پنهان شدند، در رقابتهای جهانی دوره قبل مربی قربانی شد، این دوره هم که صادر نشدن روادید را بهانه کرده اند. سیاستهای غلط فدراسیون تنها تکواندو را به نابودی کشانده است.
همه رکوردهای برانکو ایوانکوویچ
شاگردان برانکو موفق شدند با شکست پارس جنوبی در شهر جم برای سومین سال پیاپی قهرمان شوند و آرزوی هتتریک در قهرمانی لیگ را برای آنها محقق کرد.
به گزارش تابناک، پرسپولیس در حالی موفق به کسب سه قهرمانی متوالی شد که تا کنون هیچ وقت در تاریخ خود نتوانسته بود به این امر دست پیدا کند و حالا بعد از سپاهان تنها تیمی هستند که به این رکورد دست یافتهاند، همچنین برانکو بعد از امیر قلعه نوعی که در سال ۸۸ با استقلال و در سال ۸۹ و ۹۰ با سپاهان موفق شد سه سال متوالی قهرمان لیگ شود، تنها مربی است که به این رکورد رسیده و تنها مربی در تاریخ لیگ ایران در ادوارهای مختلف است که سه سال پشت سر هم با یک تیم قهرمان لیگ ایران میشود.
دیگر رکوردهای برانکو ایوانکوویچ با پرسپولیس: رکورددار بیشترین برد و کمترین باخت- کمترین مساوی یک تیم در یک فصل لیگ برتر- بیشترین امتیاز کسب شده توسط تیم قهرمان- گلزنی متوالی در ۳۵ بازی رسمی- بیشترین برد پیاپی در بازیهای خانگی- بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ برتر- بسته نگه داشتن دروازه در بازیهای خانگی- بیشترین فاصله با تیم دوم جدول- زودهنگامترین قهرمانی تاریخ لیگ برتر- بیشترین تعداد هفته صدرنشینی در تاریخ لیگ برتر- نخستین سرمربی تاریخ پرسپولیس که استقلال را در شهرآورد ۴ بار برد.
افتخارات برانکو به عنوان سرمربی تیم ملی امید ایران: قهرمانی بازی های آسیایی 2002
تیم ملی ایران: مقام سومی جام ملت های آسیا 2004 – قهرمانی مسابقات غرب آسیا 2004- صعود به مسابقات جام جهانی 2006
زیرآب علی دایی را در لیگ برتر زدند
خبرورزشی نوشت: علی دایی و تراکتورسازی تبریز به هم نرسیدند.
در حالی که گفته میشد دایی گزینه جدی هدایت تراکتور است، تبریزیها به سمت جواد نکونام راهنما زدند. البته انتخاب نکونام فعلاً قطعی نیست، اما آنچه قطعی شده این است که دیگر امکان ندارد علی دایی سرمربی تراکتورسازی شود. درباره علی دایی شایعه دیگری هم شنیده میشود. میگویند از خارج از محدوده فوتبال به باشگاههای لیگ برتری توصیه شده با علی دایی همکاری نکنند. گویا این توصیه بیارتباط با افشاگری دایی بعد از اخراج از سایپا نیست و زیرآب دایی را یک جوری زدند که در لیگ نوزدهم غایب خواهد بود. علی دایی در یک نشست خبری هویت واقعی مصطفی مدبر، مدیرعامل این باشگاه را زیر سوال برده و مدعی شد مدیرعامل سایپا، مصطفی مدبر سالها با نام “غفور درجزی دولق” فعالیت میکرده و از سرداران سپاه بوده و پیش از این ریاست حراست صدا سیما و سازمان تجهیز و توسعه را برعهده داشته است. در پیامد پس لرزه های اظهارات بیسابقه علی دایی در عرصه ورزشی-سیاسی ایران، نام مدیرعامل سایپا به عنوان یکی از افرادی که در قتل سیاسی عبدالرحمان قاسملو، دبیرکل حزب دموکرات کردستان ایران نقش داشته، در رسانه های مختلف خارج از کشور مطرح شده بود.