1657-65

دکتر صالحی بانوی نیکوکار، مادر ترزای ایران

1657-66

چند سال قبل پوری بنایی هنرمند صاحب نام سینمای ایران که از پس انقلاب دعوت هیچ یک از تهیه کنندگان و کارگردانان را برای بازی در فیلم نپذیرفت، همه زندگی اش را وقف گرداندن خیریه های گوناگون کرد. در رفت و آمدهایی که من و همسرم به اتفاق او به خیریه ها داشتیم، در یکی از این مراسم او بانوی نیکوکاری به نام خانم دکتر صالحی را به من وهمسرم معرفی کرد و گفت که خانم دکتر از خیرین بزرگی است که نزدیک به چهل سال مهرش را بی دریغ نثار حمایت از نیازمندان و زندانی های دربند کرده است. او به راستی یک بانوی آزاده و فعال و در همه حال انسانی مهربان، خوش قلب و صمیمی است که با اشتیاق فراوان درکارهای خیر حرف اول را می زند. مجموعه عواطف احساسات و علایق ملی و اجتماعی و خانوادگی این بانوی آزاده وفداکار زبانزد خاص و عام شده و با تلاش های شبانه روزی اش برای افراد نیازمند و در بند از هرگونه کمک و مساعدتی کوتاهی نمی کند و در هر مراسم خیریه که نام خانم دکتر صالحی می آید افراد خیر حتما در آن خیریه حضور چشمگیری دارند و کمک های خود را توسط این بانو به سرانجام می رسانند. بعدها هرگاه من وهمسرم در خیریه ای حضور داشتیم شاهد تلاش های خانم دکتر صالحی از نزدیک بودیم که چگونه گرمابخش افراد نیازمند بود تا آنجا که لقب مادر ترزا ایران را به او داده اند. در خیریه ای که توسط خانم دکتر صالحی برپا می شد، خانم پوری بنایی که بنام مهمان آمده بود بخواسته خودش داوطلب شد تا او هم سهمی در آن خیریه برای جمع کردن نیاز نیازمندان داشته باشد. چرخی در میان خیرین می زند گاه تا سقف دو میلیارد کمک های نقدی و جنسی درمدت کوتاهی جمع آوری می کرد. یک بار شاهد بودم در مراسم خیریه ای که خانم صالحی بر پا کرده بود و برای به خانه بخت رفتن بیست و شش عروس وداماد برگزار می شد، برای هر عروس وداماد تمامی وسایل یک زندگی توسط خیرینی که به خانم دکتر صالحی اعتماد داشتند مهیا شد .
هدف من از نوشتن این مطلب بعنوان یک خبرنگار و گزارشگر از خانم دکتر صالحی این بود که چنین اشخاص نیکوکاری را که تمامی زندگی اشان را صرف کمک رسانی به نیازمندان می کنند به جامعه بشناسانم.

مرتضی فرزانه

فرهنگ فرهی نیز در باره دکتر صالحی می گوید: اوایل از دیدار این بانوی عزیز حیرت می کردم که دراین بازار وانفسا، دستی بخشنده دارد و بی دریغ به یاری درماندگان و نیازمندان برخواسته است، آن هم با شور و شوقی بسیار. هر بار که می بینمش به چشم هایش که نگاه می کنم در آن درخششی می بینم که انگار از کعبه و زیارت برگشته و دیگر لازم نیست از او بپرسم کجا بودی؟ چه کرده ای؟ با خلوص نیت و ایمان به کاری که انجام می دهد به میدانی گام گذاشته است که او را از وجد و سرور به هیجان می آورد. وقتی نگاهش می کنم به خودم می گویم چه می شد اگر هرکدام از ما کاری گرچه کوچک برای خدمت و کمک به دیگران انجام می دادیم و می دیدیم که چه دنیای آرامش بخشی قلب ما را سرشار کرده.

استقبال از فیلم غلامرضا تختی

1657-69

در جشنواره فجر در ایران، فیلم سینمایی غلامرضا تختی که از سرگذشت زندگی این قهرمان نامدار ساخته شده به نمایش درآمده و با استقبال روبرو شد.
بازیگران فیلم: ماهور الوند، آتیلا پسیانی، سیاوش طهمورث، فرهاد آئیش، محمدرضا آذرنگ، ستاره پسیانی، پریوش نظریه، بهنوش طباطبایی، با معرفی محسن تختی است. فیلم را بهرام توکلی کارگردانی کرده است.
محسن تختی بدون وابستگی به جهان پهلوان تختی، بدلیل شباهت زیاد برای بازی در نقش تختی زمان برگزاری مسابقات المپیک برگزیده شد، ضمن اینکه سابقه ورزش کشتی هم دارد.

کیمیایی: در اولین سال جشنواره فجر، من و فیلم خط قرمز را هو کردند

1657-72

مسعود کیمیایی کارگردان صاحب سبک و قدیمی سینمای ایران، در نشست نقد و بررسی فیلم «خط قرمز» خود به خاطرات 40 سال گذشته پرداخت و اشاره کرد که کارگردانان هم نسل او به سختی در ایران فیلم می سازند.
40 سال پیش وقتی این فیلم در جشنواره فجر به نمایش درآمد، کسانی که ادعای سینمای تازه ای را داشتند فیلم را هو کردند، شعار مرگ بر کیمیایی دادند ولی من برجای ماندم و فیلم زیرسانسور رفت. جلوی نمایش آنرا گرفتند و هنوز هم گرفته اند چرا؟ نمی دانم چرا که فیلم هنوز دیدنی است.
و همین ها بود که حالا می گویند اینها چرا فیلم نمی سازند منظور از اینها من و مهرجویی و تقوایی و بیضایی است.

فیلم ایرانی درجشنواره رابرت دنیرو

1657-71

فیلم کوتاه ایرانی «کلاس رانندگی» ساخته مرضیه ریاحی بعنوان نماینده سینمای ایران در فستیوال جهانی «ترابیکا» در امریکا حضور می یابد. این فستیوال با همت رابرت دنیرو در شهر نیویورک از 24 اپریل تا 5 ماه می جریان دارد و مورد تائید آکادمی اسکار است.

تماشاگران ایرانی، ستاره سکسی ترک را با حجاب نپسندیدند!

1657-70

اخیرا یک فیلم سینمایی بنام «جن زیبا» با شرکت یکی از ستارگان سکسی و زیبای سینما و تلویزیون ترکیه بنام نورگل یشیل چای در ایران ساخته شد، که برخلاف انتظار با فروش پائینی روبرو شد.
این ستاره ترک در سریال های معروف ترکیه بنام عشق و جزا (ادامه حریم سلطان) و چند فیلم سینمایی بازی کرده بود ولی در همه این سریال ها و فیلم، سکسی وزیبا جلوه کرده بود و این بار در فیلم ایرانی با حجاب کامل جلوی دوربین رفت وهمین عدم استقبال ایرانیان را بدنبال داشت. از سویی بازیگر مرد معروفی هم در فیلم شرکت داشت و درواقع فیلم با ضرر روبرو شد.