1602-66

واکنش نکونام به سانحه سقوط هواپیما:
“از مدیریت فقط صدور پیام را یاد گرفته‌اید”

به گزارش خبرآنلاین؛ جواد نکونام در اینستاگرام خود نسبت به عملکرد مسئولین در زمان حوادث واکنش تندی نشان داد. او با اشاره به سقوط هواپیمای تهران – یاسوج نوشت: از مدیریت فقط صدور پیام را یاد گرفته‌اید. تسلیت را همه می‌توانند بگویند. چرا این همه بلا و بدبختی سر مردم ایران می‌آید؟ اصلاً مگر در حوادث قبلی کسی پاسخگو بوده است؟
این هفته یک هواپیما که از تهران به مقصد یاسوج در حرکت بود از رادار خارج شد و سقوط کرد

1602-68

باران کوثری:
خود بانوان باید در مورد ورزش بانوان تصمیم بگیرند

1602-69

در حاشیه دیدار فوتسال تیم‌های بانوان ایران و روسیه، باران کوثری بازیگر سینمای ایران در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این بازی یکی از هیجان‌انگیزترین بازی‌های فوتسال بوده که تاکنون دیدم. البته من علم زیادی در مورد فوتسال ندارم اما خوشبختانه در این بازی توانستیم دو گل به ثمر برسانیم و نایب قهرمان جهان را شکست دهیم.
کوثری در مورد ورزش بانوان ایران نیز توضیح داد: فکر می‌کنم این حق طبیعی بانوان این کشور است که به سالن‌ها وارد شوند و رشته‌های مورد علاقه خود را از نزدیک تماشا کنند و هیچ کس نباید برای ورزش زنان تصمیم بگیرد که حضور زنان در سالن‌های ورزشی اشتباه است یا غلط. خود بانوان می‌توانند در این باره تصمیم‌گیری کنند. مسئولان نیز این اجازه را باید به آن‌ها بدهند. او افزود: البته خود بانوان نیز باید در این مورد فعال‌تر شوند و با حضور در سالن‌های ورزشی علاقه خود را به ورزش نشان دهند تا شاید شرایط برای سال‌های بعد بهتر شود.
بازیگر سینمای ایران در مورد تاثیر آخرین فیلم خود (عرق سرد) بر روی ورزش بانوان نیز توضیح داد: خیلی خوشحالم که این فیلم توانست وظیفه اجتماعی خود را نیز به نحو احسن به جا آورد.
خانم سیاوشی (نماینده مجلس) نیز بعد از تماشای این فیلم اظهار کرد: تلاش می‌کنیم اصلاحاتی را در راستای تحقق حق بانوان از جمله در ورزش و مسائل فرهنگی و اجتماعی مانند حضانت فرزند و خروج از کشور، صورت گیرد.

مرد بی‌نقاب

1602-70

خبرورزشی: مناظره محاكمه‌وار علي كريمي با دبير فدراسيون فوتبال تا مدت‌ها سوژه رسانه‌هاي رسمي و مجازي خواهد بود.
آنجا كه يك طرف با لباسي شبيه آنچه جيم كري در فيلم ماسك به تن داشت، مي‌پرسيد و سمت مقابل پاسخ مي‌داد كه البته هيچ كدام از جواب‌هاي مرد مثلاً “ساكت” فدراسيون، كريمي را كه مثل هميشه بي‌نقاب در قامت يك بازجو ظاهر شده بود، قانع نكرد. لفاظي‌هاي عصا قورت داده ساكت همراه با آن ميميك صورتش كه سعي فراوان در حفظ آرامش و اعتماد به نفس داشت، بيشتر از آنكه نظر و باور مخاطب را جلب كند، به پرسش‌هاي زياد ديگري ختم مي‌شد! اينكه چگونه چنين افرادي زمامدار فوتبال ايران شده‌اند و سقف خواسته آنها كجاست؟ كي از اين ميل به شهرت و… خسته و دلزده شده و به طبيعت خود بازخواهند گشت؟ او حتماً به رئيسي كه شايد مهره‌اي در دست خود اوست، قول داده بود با ديپلماسي گفت‌وگو و مناظره صداي اعتراض جادوگر را بخواباند اما براي فريب افكار عمومي كمي دير شده است. در اين ميان يكي هم بود كه دست آخر زهرش را ريخت و با خواندن متن پيام كی‌روش كه روي فيس‌بوكش هم آمده بود، هيزم روي اين آتش شعله‌ور گذاشت. هم او كه بسياري از مسائل و مشكلات فوتبال ايران از او برمي‌خيزد.
بيچاره هواداران فوتبال ايران كه در چنين بلبشو و هرج و مرجي هنوز تفريح و علاقه‌مندي اولشان فوتبال است!…آقايان مسئول‌؛ چه كسي پاسخگوي افتضاحات نمايان شده فوتبال خواهد بود؟!

خادم:اسراییل رابه رسمیت نمی شناسیم
پس با حفظ عزت، صادقانه تعلیق شویم

1602-71

در پی حوادث مسابقه کشتی علیرضا کریمی در رقابت های امیدهای جهان، اتحادیه جهانی کشتی رسما اعلام کرد که علیرضا کریمی به دلیل باخت عمدی در مسابقات جهانی 6 ماه از هر گونه فعالیت محروم شده است. ضمن اینکه جمشیدی، مربی علیرضا کریمی با محرومیت دو ساله مواجه شد.
در این ارتباط، رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی درباره انتقادات به عدم رویارویی کشتی‌گیران ایران با حریفان اسراییلی، اظهار داشت: اگر سیاست کشور بر عدم رویارویی با ورزشکاران اسراییلی است، پس پنهانی به حریف پیشین باختن و برای تهیه گواهی بیماری یا ضرب‌خوردگی به درمانگاه‌ها و پزشکان در خارج از کشور مراجعه کردن، چه معنایی دارد؟ اگر قرار است عدم رویارویی با ورزشکاران اسراییل اصل باشد، پس چرا باید زمین و آسمان را به هم دوخت و هر آنچه داشت هزینه کرد تا بتوان با توجیه چرایی موضوع عدم رویارویی با نماینده اسراییل، برای نهادهای بین‌المللی که به لطف ارسال فوری تمامی اخبار از داخل کشور، مستنداتی بیش از ما در اختیار دارند، از تعلیق گریخت؟ نکته قابل توجه این است که با اتفاقی که در جریان کشتی علیرضا کریمی در لهستان افتاد، دیگر نمی‌توانیم گواهی پزشک تهیه کنیم. دیگر نمی‌توانیم به حریف پیشین ببازیم. باید با رفتاری صادقانه، در مواجهه با حریف اسراییلی، براساس سیاست‌های ابلاغی کشورمان، رسماً از رویارویی با آنها خودداری بورزیم و صادقانه تبعات ناشی از آن را بپذیریم. بعد هم به دنبال هزینه کردن همه داشته‌های بین‌المللی‌مان نباشیم که ما را تعلیق نکنند.
نکته جالب‌تر اینکه همه کسانی که مسئولان اصلی این تصمیم‌گیری هستند، در این شرایط نه تنها کوچک‌ترین نقشی در کمک به ورزشکار، مربی و فدراسیون مربوطه ندارند، بلکه کلاً آنقدر عقب می‌ایستند که اصلاً دیده نشوند… آن وقت در صفحات داخلی و خارجی شبکه‌های اجتماعی می‌بینی که به علیرضا کریمی ناسزا گفته‌اند، مربی‌اش را تحقیر کرده‌اند و فدراسیونش را بی‌عرضه خوانده‌اند.
رئیس فدراسیون کشتی افزود: خیلی جالب است، پس از چنین اتفاقاتی فدراسیون کشتی در داخل کشور از سوی مراجع مسئول، با خط و خطوط دادن به برخی رسانه‌ها چوب می‌خورد که چرا کشتی‌گیرت قرعه‌اش با کشتی‌گیر اسراییلی افتاده و فدراسیون نتوانسته است با کمک از الهامات غیبی، این مسئله را قبل از قرعه‌کشی حل کند؟ و یا اینکه اصلاً فدراسیون چرا کشتی‌گیرش را به مسابقات جهانی که در آن اسراییل شرکت می‌کند برده است؟ گویا مسابقات جهانی دیگری هم هست که بدون اسراییل برگزار می‌شود. فدراسیون و کشتی‌گیرش باید چوب بخورند تا کسانی که مسئولیت دارند و باید سینه سپر کنند و پاسخگو افکار عمومی و هیجانات اجتماعی باشند، دیده نشوند. سیاسی‌کاری تا کجا…
نقطه مقابلش جالب‌تر است. در حالی که فدراسیون در داخل کشور برای اجرای دستوری که در فرآیند تصمیم‌گیری آن هیچ کاره بوده، بازخواست می‌شود، نماینده فدراسیون در هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی، پیش هرکس و ناکسی باید خواهش کند که ورزش ملی کشورم را تعلیق نکنید. کشتی‌گیر جوان کشورم را محروم نکنید و مربی زحمتکشی که با دریافت ماهانه یکصد هزار تومان حقوق، عاشقانه به تربیت جوانان کشورم می‌پردازد را جریمه نکنید. آن‌وقت در داخل کشور همان مسئولان همیشه غایب، موج رسانه‌ای را هدایت می‌کنند که کدام تعلیق؟ اینها همه بزرگ‌نمایی است! گویا باور نداریم میلیون‌ها نفر در داخل و خارج از کشور با دقت رفتارهای دوگانه و چندگانه‌مان را می بینند. گمان می‌کنیم با‌ هیس گفتن و از یک رویداد تا رویداد بعدی سکوت کردن در حال مدیریت کردن چنین مسئله آشکاری هستیم. این‌گونه است که من دیگر نمی‌توانم عضو اتحادیه‌ای جهانی باشم که مجبورم به جای حضور با عزت و مقتدر در دفاع از حقوق کشتی ایران و کمک به توسعه کشتی در دنیا، با خواهش و تمنا، متقاضی چشم‌پوشی از رویدادی شوم که قهرمان ملی مردمم، با تبعیت از سیاست‌های ابلاغی کشورش، صادقانه از موفقیتش چشم می‌پوشد و تعمداً می‌بازد …، اما مسئولانش به جای حضور مستقیم و پاسخگویی برابر سؤالات و هیجانات مردم، کشتی‌گیر، مربی و فدراسیون را سیبل می‌کنند و کار را به جایی می‌رسانند که از فدراسیون کشتی به‌عنوان مسئول فن و بند کشتی، بازخواست شود، که چرا با استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی خود نمی‌تواند مسئله رژیم اسراییل را در مجامع بین‌المللی حل‌وفصل کند!!! مخلص کلام، هشت مسابقه جهانی در پیش داریم، هشت بار قرعه‌کشی، هیچ سحری هم بلد نیستیم تا قرعه‌ها را تغییر دهیم. اگر توان مردانه ایستادن پایِ اعتقادات و تصمیمات‌تان را ندارید، حداقل آزادگی کنید و پایِ کشتی‌گیر و مربی‌اش بایستید … بگذارید بدون منت‌کشی از دیگران، با حفظ عزت، صادقانه تعلیق شویم … و یا اگر معتقد نیستید، حداقل حرف جدیدی بزنید…
سه سال شبانه روز زحمت کشیدیم تا توانستیم برای کشتی ایران با نهایت عزت، در انتخابات اتحادیه جهانی کشتی کرسی را صاحب شویم، کرسی که قرار بود کرسی دفاع از حقوق کشتی ایران باشد، کرسی کمک به توسعه کشتی در دنیا، … اما این کرسی تبدیل شد به کرسی خواهش و تقاضا، برای جلوگیری از تعلیق کشتی ایران. من توانایی نشستن بر چنین کرسی را ندارم … . من می‌نویسم از کرسی عدم تفاهم یا تفاوت افکار کناره گیری کردم ، شما بخوانید کرسی خواهش، کرسی انفعال و …
عشق آموخت که در خلوت مردانه خود      خون دل، بهتر از اندیشه دریا شدن است
در جهانی که همه اهل دروغ اند و ریا       آخر قصه عاشق تک و تنها شدن است…

نماینده ایران در جمع بانوان المپیک زمستانی 2018

1602-72

فروغ عباسی از ایران در ماده مارپیچ رشته‌ اسکی آلپاین به میدان رفت و به رتبه ۴۹ در بین ۵۴ نفر دست یافت. وی در المپیک زمستانی 2014 سوچی در رتبه ۴۸ جای گرفته بود.