1519-3

1519-4

1519-5

در ارکستر موفق ابی قاسمی آهنگساز، نوازنده و رهبر ارکستر در ویلشرایبل تیاتر لس آنجلس، نسل جوان، نسل فردای موسیقی هم بروی صحنه آمدند، از جمله شارلین سعادت دختر بسیار هنرمند 7 ساله که شگفتی حاضرین را برانگیخت.
«شارلین» از نسلی است که آینده ایران را می سازد. نسلی که اغلب نابغه در رشته های مختلف هستند، همانگونه که شارلین نه تنها در نواختن پیانو ماهر است، بلکه گیتار می نوازد، صدای بسیار زیبایی دارد، درزمینه شنا، شگفتی آور است.
شارلین فرزند یک پدر و مادر تحصیلکرده و خوش نام و موفق، دکتر پیمان سعادت پزشک متخصص زنان و نازایی، دکتر شهره ثابتی دندانپزشک با تجربه و همچنین نوه یک پزشک معروف و استاد دانشگاه و یک هنرمند با سابقه امیراشرف ثابتی است که در هفته های آینده با آنها هم گفتگو خواهیم داشت.
در شب اجرای کنسرت ابی قاسمی و ارکستر بزرگ 60 نفره اش. همه دیدیم که شارلین 7 ساله چگونه با اعتماد به نفس و بسیار خونسرد روی صحنه آمد، بسیار هنرمند و هماهنگ با ارکستر و رهبر ارکستر، با پیانو نواخت، بدون اینکه هیچ اشتباهی بکند به جرات بسیار زیبا نواخت، بسیار تاثیرگذار و به یادماندنی. همه آن لحظات را مدیون استادی چون ابی قاسمی می دانیم که با حوصله، با مسئولیت، با شناخت این استعدادها، از آنها هنرمندان آینده را می سازد.
دکتر شهره ثابتی مادر شارلین می گوید از همان سن و سال کم متوجه استعدادهای هنری شارلین شدیم، وقتی یک سال و نیم پیش آقای ابی قاسمی هنرمند ارزنده و استاد موسیقی برای تعلیم شارلین آمد، هنوز ما به استعداد ذاتی او بطور کامل پی نبرده بودیم، ولی دیدیم که خیلی سریع او از استاد خود آموخت. استادی که با دلسوزی و صبورانه او را تحت تعلیم داشت، قدم به قدم با او پیش رفت.
شارلین خیلی سریع تر از آنچه تصور می رفت، نت را شناخت، ملودیها را حس کرد وآهنگهای فیلم کلاسیک Sound of Music را نواخت، شارلین عاشق موسیقی است، او خستگی را زمان یادگیری نمی شناسد.

1519-6

1519-41

1519-42

موسیقی درخانواده ما ریشه دارد، همه عاشق نوازندگی هستیم، من گیتار، شوهرم پیانو می نوازد، همه ما به کلاسهایی برای یادگیری رفتیم، ولی به دلیل گرفتاری شغلی، این مهم به بعد موکول شد، که حالا همه در وجود شارلین خلاصه شده است.
شارلین از همان کودکی به کلاس رقص باله میرفت، آواز می خواند، همیشه می گفت می خواهم خواننده بشوم.
نکته مهم اینکه پدرم که متخصص مغز و اعصاب است، به نواختن ویلن علاقه داشت و به دلیل صدای بسیار دلنشین آهنگهای پوران و بنان و دیگر بزرگان موسیقی را می خواند و همین بروی همه ما تاثیر خوب گذاشت.
شارلین در چنین فضایی بزرگ شده، او در درس هم کوشا و موفق است، ولی هنر با همه وجود او آمیخته است. او از همان کودکی آهنگهای گوگوش را می خواند، و به موسیقی کلاسیک و مدرن گوش می داد. ما کوشیدیم او را با فرهنگ و هنر و تاریخ سرزمین مان از همین حالا آشنا کنیم تا بداند از کدام ریشه می آید. بداند موسیقی وهنر و فرهنگ و ادب و تاریخ پربار سرزمین اش به هزاران سال پیش تعلق دارد.
شارلین وقتی از مدرسه می آید، بعد از بررسی درس هایش، پشت پیانو می نشیند جالب اینکه از همین حالا ملودیهایی خلق می کند، از همین حالا گیتار می نوازد و برادر 5 ساله اش ایدن هم به گیتار علاقه دارد و خواهرش را دنبال می کند.
ابی قاسمی معلم شارلین می گوید: من در همان برخورد اول با این دختر هنرمند، متوجه نبوغ ذاتی او در نوازندگی شدم، او ریتم را می شناسد، نت را می شناسد، برخلاف خیلی از بچه های علاقمند به موسیقی، از نواختن و یادگیری خسته نمی شود. او بعد از دو ماه شروع به نواختن کرد، بطوری که همه اطرافیان را شگفت زده کرد. خوشبختانه پدر ومادر تحصیلکرده و هنرمندی دارد، وقتی تصمیم گرفتیم او را برای شب کنسرت ویلشر ایبل تیاتر دعوت کنیم که روی صحنه بیاید، دلواپس بودیم که شاید دچار هیجان و ترس بشود، شاید از جمعیت بترسد، ولی دیدیم که چه خونسرد و مسلط روی صحنه آمد و بدون هیچ اشتباهی به تکنوازی پرداخت. هماهنگ با رهبری من و اعضای ارکستر همه لحظات را با مهارت طی کرد. من در آن لحظه بر خود بالیدم که چنین نسلی را تحت تعلیم دارم. نسلی که آینده هنر و فرهنگ سرزمین ما را می سازند.

1519-79