لیندسی گراهام. سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، اعلام کرد که جمهوری اسلامی در حال حاضر در ضعیف‌ترین وضعیت خود از زمان تأسیس در سال ۱۳۵۷ قرار دارد و از سیاست‌های اخیر واشینگتن علیه تهران حمایت کرد.

گراهام در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، با تشکر از دونالد ترامپ برای اجرای طرح محاصره دریایی بنادر جنوبی ایران، این اقدام را از نظر «مفهوم و اجرا» بسیار موفق توصیف کرد.

او نوشت که در گفت‌وگویی با ترامپ درباره مسیر آینده در قبال جمهوری اسلامی، به این نتیجه رسیده که رئیس‌جمهوری آمریکا گزینه‌های مؤثر متعددی برای حفظ و تداوم فشارها علیه تهران در اختیار دارد.

گراهام تأکید کرد که هدف اصلی دولت آمریکا این است که اطمینان حاصل شود جمهوری اسلامی هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند، زیرا به گفته او، عناصر تندرو در این نظام ممکن است از چنین توانایی‌ای استفاده کنند.

این سناتور آمریکایی همچنین تصمیم ترامپ برای لغو سفر فرستادگانش، استیو ویتکاف و جرد کوشنر، به پاکستان را «سنجیده» توصیف کرد و گفت واکنش جمهوری اسلامی پس از آتش‌بس، شامل ادامه اقدامات تنش‌زا از جمله حملات به کشتیرانی بین‌المللی بوده است.

اظهارات گراهام در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و هم‌زمان فشارهای نظامی و اقتصادی واشینگتن علیه تهران افزایش یافته است؛ موضوعی که می‌تواند بر روند مذاکرات و آینده تحولات منطقه تأثیرگذار باشد.