1377-2

1377-3

دانشگاه امریکایی American Liberty University ضمن اینکه سالهاست منشاء خدمات فرهنگی و آموزشی در سراسر جهان می باشد هر ساله با یک سورپرایز تازه همگانی را به تحسین وا میدارد.
یکی از این سورپرایزها انتخاب شخصیتی است که مفتخر به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه می شود. این سورپرایزها در سالهای اولیه شروع به کار این دانشگاه که توسط دکتر حمید سلطانی یک ایرانی فرهنگدوست و وطن پرست بنیان گذاشته شده و ادامه پیدا کرده با انتخاب آقای دکتر مهدی ذکایی چهره خستگی ناپذیر مطبوعاتی و مدیر و سردبیر مجله جوانان شروع شد و با انتخاب شخصیت های فرهنگی – علمی و هنری مشهور ایران و جهان همچون طراح جهانی دکتر بیژن پاکزاد- کارگردان بزرگ هالیوود و طراح اصلی فیلمها و سریال ماموریت غیرممکن دکتر رضا بدیعی- هنرمند بزرگ سینمای ایران دکتر بهروز وثوقی- هنرمند بزرگ تئاتر ایران دکتر هوشنگ توزیع- شهردار بورلی هیلز دکتر جیمی ارشاد- هنرمند جهانی و پرآوازه دکتر شهرام ناظری-رییس شهربانی لس آنجلس شریف دکتر لی باکا، سخنگو و نویسنده معروف دکتر بنی هین- دو تن از دانشمندان بزرگ و معروف چین- رئیس جمهور قره باغ – معاون مجلس روسیه و تعدادی دیگر ادامه پیدا کرد اما انتخاب 2 تن برای دریافت دکترای افتخاری دانشگاه .A.L.U برای سال 2013 بسیار متفاوت بود و حال و هوای خاص خودش را داشت.
این بار دکتر حمید سلطانی و هیئت مدیره دانشگاه از بین بیش از 280 کاندیدای دریافت دکترای افتخاری برای اولین بار یک شخصیت جوان وبسیار فعال و مبتکر از داخل ایران یعنی آقای دکتر سپهر طاروردیان انتخاب کرد. دکتر طارودیان از فعالان برگزاری کنفرانس ها، سمینارهای علمی- فرهنگی و بیزینسی ایران میباشند. وی که عضو انجمن جهانی سخنرانان می باشد ریاست مرکز همایش فرازان را بعهده دارد. مرکز همایش فرازان را میتوان به جرأت بزرگترین و فعال ترین مرکز برگزاری سمینار در ایران دانست. دکتر طاروردیان جوانی است فعال- انساندوست- فرهنگی وعاشق ایران که با امکانات کوچک به اتفاق همکاران فعال و مبتکر خود بزرگترین حوادث فرهنگی را رقم می زند.
مرکز همایش های فرازان  تاکنون توانسته بزرگترین سخنرانان – نویسندگان و متخصصان جهانی از جمله از امریکا- انگلیس- اسپانیا – استرالیا و سایر نقاط جهان را برای آموزش به ایران دعوت کند.

1377-4

اهدای دکترای افتخاری یک
 دانشگاه امریکایی به یک امریکایی در ایران

 و اما دومین و مهمترین حادثه انتخاب آقای Dr. Brian Tracy نویسنده و سخنران بزرگ امریکایی بود. این حادثه از این جهت قابل اهمیت است در ایران اتفاق افتاد. آقای برایان تریسی که برای یک سخنرانی 2 روزه و برای دومین بار به ایران سفر کرده بود در روز دوم سمینار در مرکز همایش های فرازان و در حضور بیش از 1200 نفر از معتبرترین شخصیتهای علمی- فرهنگی و بیزینسی و مدیران و روسای مراکز و کمپانی های بزرگ و خوش نام ایرانی و حضور سورپرایزی استاد مسلم موزیک ایران دکتر شهرام ناظری که خود از دریافت کنندگان دکترای افتخاری سال 2012 بودند و با دعوت دکتر حمید سلطانی در مراسم حضور پیدا کردند دکترای افتخاری یک دانشگاه خوشنام امریکایی وایرانی به یک امریکایی خوشنام و بزرگ اهدا شد.
مراسم با حضور دکتر شهرام ناظری و اعلام نام  دکتر برایان تریسی توسط یکی از گویندگان مشهور تلویزیونی آقای محمود شهریاری به اوج هیجان خود رسید و جمعیت حاضر به پاخاستند و بیش از ده دقیقه برای ابتکار استثنایی دکتر حمید سلطانی  و دانشگاه .A.L.U و دکتر شهرام ناظری و دکتر برایان تریسی در چند نوبت با کف زدنها و فریاد به تشویق پرداختند.
این مراسم استثنایی که قرار بود راس ساعت 5 بعد از ظهر پایان پذیرد تا ساعت 8 شب ادامه داشت و گروهی از حاضران که افراد شناخته شده و مدیران و صاحبان کمپانی های مشهور بودند در جلسه شام و تا پاسی از شب را با دکتر حمید سلطانی و دکتر برایان تریسی و دیگران سپری کردند.

1377-5

مصاحبه با دکتر حمید سلطانی
 موسس و رئیس دانشگاه امریکایی A.L.U
American Liberty University

جوانان: آقای دکتر سلطانی بدون مقدمه می خواهیم بپرسیم چرا ایران؟
دکتر سلطانی: اگر ایران نه پس کجا؟
جوانان: منظورم اینه که یک دانشگاه امریکایی آنهم در ایران به یک امریکایی مشهور دکترای افتخاری اهدا می کند. اصلا چرا اینکار را در امریکا و در مراسم فارغ التحصیلی خودتان در لس آنجلس انجام ندادید؟
دکتر سلطانی: دقیقا هدفم همین بود: یک دانشگاه امریکایی در ایران به یک آمریکایی خوشنام و مشهور آنهم در یکی از بزرگترین همایشها در تهران دکترای افتخاری اهدا می کند و از او قدردانی می کند. این را من می گویم فرهنگسازی و آشنا کردن جهان به فرهنگ وهنر و علم ایران.
جوانان: من اسم این را می گذارم قدرت نمایی علمی و فرهنگی آنهم توسط یک ایرانی بدور از سیاست وجنجالهای رایج امروزی.
دکتر سلطانی: شما می توانید هرچه اسمش را بخواهید بگذارید ولی من میگویم هدف ما آشتی و دوستی فرهنگهاست.
جوانان: ولی من هنوز هم می گویم یک قدرت نمایی فرهنگی بی نظیر بود.
ما میدانیم شما دائم در سفر هستید و بقول همکاران خانه دوم شما در هواست! از جمله کشورهایی که شما به آنجا سفر میکنید ایران است. سئوال اینکه چرا اینقدر مسافرت می روید و چرا اینقدر به ایران میروید؟
دکتر سلطانی: مسافرت های من برای شرکت در سمینارها- سخنرانی ها- مراسم و کلاسهاست و سفر و مسافرت دانشگاههای من هستند که بسیار از آنها یاد می گیرم ولی چرا ایران خوب ما انسانهای دو وطنه بالاخره به اصل خود بر می گردیم جائی که در آنجا روی خاک افتادیم و پا گرفتیم و جایی که پدران ومادران ما در آنجا آرامیده اند. ایران را دوست دارم چون برای من سرزمین موعود است. چون مردم صلحدوست- عاشق- مبتکر و از خیلی جهات منحصر بفرد و استثنایی دارد که در هیچ کجای جهان نمی توانی نظیرش را پیدا کنید.
جوانان: آقای دکتر سلطانی اهل کجائی؟ کجا به دنیا آمدی و بزرگ شدی؟
دکتر سلطانی: من در تهران سه راه شکوفه بدنیا آمدم و در همان منطقه شهباز یا 17 شهریور و خیابان غیاثی و عارف بزرگ شدم که از بچه محلهای ما آقای علی پروین اسطوره فوتبال ایران بودند و طبیعتا هم باید پرسپولیسی باشم.
جوانان: شنیده شده که علت مسافرت های شما بیشتر جنبه تجاری و بیزینسی دارد ولی شما می گوئید فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دارید؟
دکتر سلطانی: به شما گفتم که عاشق مردم ایران هستم چون خیلی استثنایی هستند و چیزها را آنطور که دوست دارند به شما می دهند نه آنطور که واقعیت دارد. من برای دیدار عزیزانم و شرکت در مراسم خانوادگی که بعضی از آنها هم متاسفانه غم انگیز است می روم وهمچنین برای شرکت و سخنرانی در کلاسها و سمینارها می روم که هیچگاه هیچ جنبه مالی و مادی نداشته و وجهی دریافت نکردم و فقط برای عشقم و ادای دینم اینکار را میکنم هرچند به هیچ شخص و گروهی چه ایرانی و چه غیر ایرانی بدهکار نیستم ولی بنابه وصیت پدرم تا زنده هستم باید خدمت کنم مخصوصا عزیزان در ایران و امریکا.آنهم خدمت آموزشی و فرهنگی.

1377-6

جوانان: فعالیت های آتی شما و برنامه هایتان برای آینده چیست؟
دکتر سلطانی: ما همه جای دنیا رفتیم و بیشتر منشاء علم و دانش و آموزش شدیم ولی همیشه دوست داشتم که روابط جهانیان مخصوصا امریکا حداقل در زمینه علمی و فرهنگی بهبود پیدا بکند که ما بتوانیم خیلی راحت تر و از طرفی قانونی به  هموطنان خودمون داخل ایران که بسیار هم نیازمند هستند مخصوصا در زمینه دارو و تکنولوژی کمک کنیم و همچنین از وجود دانشمندان و مغزهای متفکر علمی وبیزینسی که اکثر آنها بسیار جوان هستند برای پیشبرد علم و دانش درجهان استفاده کنیم.
جوانان: آقای دکتر سلطانی ضمن ستایش از فعالیتهای انساندوستانه علمی و معنوی شما و همکارانتان در دانشگاه اگر شخص یا اشخاصی و یا مراکز علمی – فرهنگی و بیزینسی بخواهند با شما در سراسر جهان مخصوصا درایران همکاری کنند چگونه می توانند با شما تماس بگیرند؟
دکتر سلطانی:

بوسیله تلفن:
 8800-838-949-001
و ایمیل :
[email protected]

 
جوانان: و حرف آخر شما…
دکتر سلطانی: ایران وایرانی را دستکم نگیرید. نگذارید تبلیغات منفی و بیهوده دشمنان و رقیبان و حسودان خارجی و داخلی ریشه عشق شما را به وطنتان و نسل جوان افتخار آفرین و پرشور ایرانی بخشکاند. در سالهای گذشته تبلیغات منفی باعث شده عده بسیاری از هموطنان ما از دیدار خاک پاک ایران خود را محروم کنند و از زیبایی های بی نظیر و امکانات مادی و معنوی که در ایران وجود دارد دور بمانند . تبلیغات منفی و در خیلی جهات بی اساس باعث شده که جهانیان مخصوصا غربی ها و بخصوص دوستان خوبمان در امریکا نتوانند راجع به ما مثبت فکر کنند و درست قضاوت کنند و حتی آنها هم از امکانات بی نظیری که درایران است نتوانسته اند استفاده کنند. بعضی از این عزیزان ایرانی که متاسفانه دانسته و یا ندانسته  با ظاهر مبارزه سیاسی خسارات جبران ناپذیری را باعث شدند که تماما گریبان هموطنان و شهروندان عادی را گرفت. قضاوت بسیار ساده است ایران 8 سال در جنگ بوده و 34 سال در محاصره اقتصادی. لطفا خودتان یک سر به ایران بزنید و بعد قضاوت کنید. ایران گلستانی است که گلهای رنگارنگ و خوشبو و مبتکر و اکثرا جوانان در آن روئیده، گلهایی که حالا باعث سرافرازی من و شمای ایرانیست. ایران را باید با ایران مقایسه کنید و نه با امریکا و نه با افغانستان.اگر می توانید به ایران یعنی خانواده خود کمک کنید وهمفکری کنید ولی اگر نمی توانید ایران و ایرانی را خراب نکنید. بچه های ایران با حداقل حداکثر را خلق کردند. بچه های ایران گلهای خوشبوی ایران حالا افتخار جهان هستند. شمای ایرانی خارج از کشور حالا میتوانید به همراه بچه های داخل ایران سرتان را بالا بگیرید و به خودتان افتخار کنید.