شاهزاده رضا پهلوی در پیامی تند، حضور نیروهای وابسته به حشدالشعبی در ایران را بهشدت محکوم کرد و آن را نشانهای از «رسوایی» و «وابستگی» حکومت دانست.
او در این پیام با توصیف این نیروها به عنوان «تروریستهای جنایتکار»، مدعی شد که آنها با هدف ایجاد رعب و وحشت و سرکوب، در خیابانها و میادین ایران حضور یافتهاند. به گفته او، آنچه در دوران جنگ هشتساله ایران و عراق از سوی حکومت صدام حسین محقق نشد، اکنون توسط جمهوری اسلامی بر مردم ایران تحمیل شده است.
رضا پهلوی این وضعیت را «توهین به غرور ملی» و «بیحرمتی به خون کشتهشدگان جنگ ایران و عراق» توصیف کرد و افزود که واگذاری امنیت کشور به نیروهای خارجی، نشانهای از ضعف و بیاعتباری ساختار حاکم است.
او همچنین با انتقاد از نیروهای نظامی، پرسشهایی درباره نقش ارتش و کهنهسربازان مطرح کرد و خواستار واکنش آنها در برابر این وضعیت شد.
در بخش پایانی این پیام، رضا پهلوی نیروهای حشدالشعبی و دیگر شبهنظامیان عراقی را «نیروی متجاوز و اشغالگر» خواند و تأکید کرد که این نیروها باید «بیدرنگ از خاک ایران خارج شوند».
این اظهارات در حالی مطرح میشود که گزارشها و واکنشهای مختلفی درباره حضور یا نقش نیروهای منطقهای در تحولات اخیر ایران منتشر شده و همچنان مورد بحث و بررسی است.




